ecoserein-logo

Svakom kupovinom naših proizvoda donirate 100 RSD za akcije čišćenja širom zemlje.

Zašto baš Ecoserein četka za kosu od bambusa?

Ecoserein četka za kosu od bambusa ima nekoliko prednosti u odnosu na četke napravljene od drugih materijala kao što su plastika ili metal. 

 • Ekološki je prihvatljiva: Bambus je brzorastuća biljka koja se obnavlja mnogo brže od drveta, što ga čini ekološki prihvatljivim materijalom za izradu svih proizvoda pa i samih četki. Osim toga, bambus je biorazgradiv, što znači da će se raspadati u prirodi bez ostavljanja dugotrajnog otpada.
 • Lagana je i izdržljiva: Bambus je izuzetno lagan materijal i izuzetno izdržljiv pa samim tim Ecoserein četke za kosu traju i do nekoliko godina uz pravilnu negu.
 • Prirodan izgled: Bambus ima prirodan, rustičan izgled koji mnogi ljudi vole. Ecoserein četke za kosu imaju atraktivan dizajn sa printom mace na poleđini i samim tim su estetski izuzetno privlačne.
 • Ne elektriše kosu: Bambus ima prirodnu teksturu koja ne elektriše kosu kao metalne i plastične četke. Naša četka ima čak i iglice napravljene od bambusa koje masiraju teme glave i pospešuju rast kose.
 • Održavanje: Ecoserein četka od bambusa je jednostavna za održavanje. Dovoljno je povremeno je oprati i ostaviti da se osuši na suncu.
 • Najvažnija prednost jeste što kupovinom Ecoserein četke za kosu doniraš 100 rsd koje ulažemo u akcije čišćenja i pošumljavanja koja mi lično organizujemo. 

100 rsd = 1kg otpada manje u prirodi 

Hvala što brineš o planeti Zemlji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
  0
  Korpa
  Korpa je praznaVrat se na prodavnicu