ecoserein-logo

Svakom kupovinom naših proizvoda donirate 100 RSD za akcije čišćenja širom zemlje.

Politika kolačića

Ova politika kolačića (u daljem tekstu: “Politika”) odnosi se na upotrebu kolačića na veb stranici ecoserein.com (u daljem tekstu: “veb stranica”). Politika je namenjena da vam pruži informacije o kolačićima koje koristimo na veb stranici, kao i o vašim opcijama u vezi sa tim kolačićima.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem računaru ili mobilnom uređaju kada posetite našu veb stranicu. Oni omogućavaju veb stranici da prepozna vaš uređaj i pamti vaše postavke i preferencije.

Kako koristimo kolačiće?

Naša veb stranica koristi kolačiće kako bi unapredila vaše korisničko iskustvo i pružila personalizovane usluge. Koristimo kolačiće za sledeće svrhe:

  • Funkcionalnost: Ovi kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje veb stranice. Oni omogućavaju vam da se krećete po stranici i koristite njen funkcionalitet, kao što je pristup zaštićenim delovima stranice.
  • Analiza poseta: Koristimo kolačiće za analizu poseta kako bismo bolje razumeli kako koristite našu veb stranicu i kako bismo unapredili njen sadržaj i funkcionalnost.
  • Personalizacija sadržaja: Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili personalizovan sadržaj i reklame koji su relevantni za vaše interese i preferencije.

Kako upravljati kolačićima?

Ako želite da sprečite upotrebu kolačića ili ih obrišete sa vašeg uređaja, možete to učiniti putem podešavanja vašeg internet pretraživača. Imajte u vidu da ako blokirate kolačiće, neke funkcije veb stranice možda neće biti dostupne ili neće raditi pravilno.

Dodatne informacije

Za više informacija o našoj politici kolačića i načinu na koji obrađujemo vaše podatke, pogledajte našu politiku privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja u vezi sa kolačićima, možete nas kontaktirati putem e-pošte.

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaVrat se na prodavnicu