ecoserein-logo

Svakom kupovinom naših proizvoda donirate 100 RSD za akcije čišćenja širom zemlje.

O nama

Ecoserein je lokalni brend sa jednom veoma ambicioznom misijom - da doprinese. Kome? Ljudima, prirodi, životu! Veoma je važno ponuditi ekološki prihvatljiva i bezopasna rešenja koja čuvaju pre svega zdravlje svih ljudi, a onda i zdravlje planete Zemlje.

Svet se menja, a samim tim se i mi moramo prilagođavati i razmišljati zdravije i zelenije.

„Ja sam neko kome je važno da probudi ekološku svest u ljudima, jer je svi imamo duboko u sebi. Težim da steknemo eko-zajednicu u kojoj bismo mogli da čuvamo životnu sredinu i širimo ekološki stil života. Ekologijom se bavim već sedam godina, a za to vreme sam osnovala i kompaniju „Ecoserein“ koja se pored proizvodnje i prodaje ekoloških proizvoda, primarno bavi edukacijom o zaštiti životne sredine. Samoinicijativno sam organizovala i učestvovala u preko 30 akcija čišćenja i pošumljavanja, kako u Sjedinjenim Američkim Državama, tako i u Srbiji…“ – govori Sanja.

Kako je sve počelo?

Sanja Žugić detinjstvo je provela sa porodicom u Grčkoj, na obalama Egejskog mora, u lepom primorskom gradu Kavala. Spletom životnih okolnosti put ju je ponovo naneo u svoju rodnu zemlju, Srbiju, gde se sa 14 godina vratila, te je imala priliku da ovde završi srednju školu i Filološki fakultet, na kom je studirala njoj drag grčki jezik i književnost. Nakon završenog fakulteta u Beogradu, ponovo je odlučila da potraži sreću van Srbije. Na Univerzitetu u Kopenhagenu (CBS) je završila kurs za održivu modu. 

Nakon toga, Sanja pohađa i završava specijalizaciju na Univerzitetu Kolorado (SAD) na temu Održivog razvoja biznisa. Svoju biografiju Sanja upotpunjuje programom na Cambridge Univerzitetu (UK) na temu Upravljanja održivošću poslovanja.

Kontakt

Telefon: + 381 60 337 1992

Najčešće postavljena pitanja

Bambus je prirodno rastući biljni materijal (trava) koji se brzo obnavlja, a njegova proizvodnja zahteva manje  vode nego proizvodnja drugih prirodnih materijala. Takođe, bambus se može reciklirati i kompostirati nakon upotrebe.

Iako bismo to mnogo voleli, za sada je dostava ograničena samo na teritoriju Republike Srbije. 

To nikada ne možemo da garantujemo ali je praksa pokazala da će vam poštar pozvoniti na vrata za 2-3 radna dana od trenutka kada ste naručili proizvod. Pakete šaljemo post expressom.

Trenutno imamo opciju samo plaćanjem pouzećem.

Cena poštarine u Srbiji je oko 300 dinara, u zavisnosti od težine paketa, tj. od količine poručenih proizvoda.

Da, proizvodi od bambusa su sigurni za korištenje. Oni su izrađeni od prirodnog materijala i ne sadrže štetne hemikalije. Takođe, svi Ecoserein proizvodi prošli su sanitarnu inspekciju i odobreni su za korišćenje po svim zdravstvenim standardima Republike Srbije.

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaVrat se na prodavnicu