ecoserein-logo

Svakom kupovinom naših proizvoda donirate 100 RSD za akcije čišćenja širom zemlje.

Politika privatnosti

Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke. Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti kako biste razumeli naše prakse u vezi sa vašim ličnim podacima.

Koje lične podatke prikupljamo?

Prikupljamo lične podatke koje nam dajete kada se registrujete na našoj veb stranici, naručite proizvod, platite narudžbinu ili se prijavite na našu e-poštu (newsletter). To može uključivati vaše ime, prezime, adresu e-pošte, adresu za dostavu, broj telefona, informacije o plaćanju (isključujući broj kartice i podatke o banci) i druge informacije koje su nam potrebne za obradu vaše narudžbine.

Kako koristimo vaše lične podatke?

Vaše lične podatke koristimo kako bismo obradili vaše narudžbine, pružili vam usluge koje ste tražili, odgovorili na vaša pitanja i poboljšali naše usluge. Možemo takođe koristiti vaše lične podatke za slanje marketinških poruka, ali samo ako ste se izričito složili s tim. Izričita saglasnost se shvata samom pretplatom na newsletter sa naših landing stranica.

Kako štitimo vaše lične podatke?

Pridržavamo se stroge politike zaštite ličnih podataka kako bismo osigurali da su vaši podaci sigurni. Vaši lični podaci se čuvaju na sigurnom serveru, a pristup njima imaju samo ovlašćene osobe koje su potrebne da bi se obradile vaše narudžbine i pružile usluge koje ste tražili.

Da li delimo vaše lične podatke?

Vaše lične podatke nećemo deliti s trećim stranama, osim ako smo obavezni to učiniti zakonom ili ako je to neophodno za obradu vaše narudžbine (na primer, sa našim partnerima za dostavu).

Koja su vaša prava u vezi sa vašim ličnim podacima?

Imate pravo da zatražite pristup svojim ličnim podacima koje čuvamo, kao i da zatražite ispravku ili brisanje tih podataka. Takođe možete zatražiti ograničenje obrade vaših podataka ili ulaganje prigovora na način na koji obrađujemo vaše podatke. Ako želite ostvariti ova prava, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte sania.zugic@ecoserein.com.

Kako nas kontaktirati?

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti ili našom obradom vaših ličnih podataka, molimo vas da nas kontaktirate na sania.zugic@ecoserein.com

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaVrat se na prodavnicu