ecoserein-logo

Svakom kupovinom naših proizvoda donirate 100 RSD za akcije čišćenja širom zemlje.

Benefiti Ecoserein ekoloških četkica za zube od bambusa

Korišćenje Ecoserein četkica za zube od bambusa ima nekoliko benefita:

1. Ekološki su prihvatljive: Bambus nije drvo već trava koja raste izuzetno brzo. Takođe je biorazgradiv i ne stvara otpad koji zagađuje okoliš.

2. Smanjenje plastičnog otpada: Većina tradicionalnih četkica za zube izrađena je od plastike koja se ne razgrađuje i najčešće završava u okeanima i prirodi. Korišćenjem Ecoserein četkica od bambusa smanjuje se količina plastičnog otpada koji se svakodnevno stvara.

3. Prirodni materijal: Bambus je antibakterijski materijal koji sprečava rast bakterija na četkici za zube. 

4. Održiva proizvodnja: Bambus je biljka koja prirodno raste brzo i ne zahteva upotrebu pesticida ili drugih hemikalija. Njegova proizvodnja je održiva i ne šteti prirodi.

5. Estetski izgled: Ecoserein četkice za zube od bambusa imaju prirodan i rustikalan izgled koji mnogi ljudi smatraju privlačnim. Takođe se prodaju u kartonskoj ambalaži koja je 100% biorazgradiva. 

Važno je napomenuti da je i dalje važno pravilno održavati i zameniti četkicu za zube na svaka 3-4 meseca kako i stomatolozi preporučuju, kako bi se osigurala higijena i zdravlje usne duplje.

Način održavanja: Nakon svake upotrebe, dršku četkice obrisati peškirom i odložiti četkicu na suvo i svetlo mesto.

P.S. svakom individualnom kupovinom Ecoserein proizvoda izdvajamo 100 rsd koje ulažemo u akcije čišćenja i pošumljavanja. 

100 rsd = 1kg otpada manje u prirodi 

Hvala što brineš o planeti Zemlji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaVrat se na prodavnicu