ecoserein-logo

Svakom kupovinom naših proizvoda donirate 100 RSD za akcije čišćenja širom zemlje.

Zašto je važno da deca koriste ekološke četkice za zube od bambusa?

Sigurnost dece nam je uvek prioritet i izuzetno važan motiv kako bismo izabrali prirodne i najbolje proizvode za njih, s toga bismo ovo naveli kao najbitniji i najvažniji razlog da im predstavite ekološke četkice za zube. Bambus je prirodni materijal i obično ne sadrži štetne hemikalije ili toksine koji bi mogli štetiti deci. Osim toga, Ecoserein četkice za zube od bambusa imaju mekane dlačice koje su nežne prema desnima i zubima.

Korištenje Ecoserein ekoloških četkica za zube od bambusa može biti prilika za učenje dece o važnosti, održivosti i brizi o okolišu. Možete im objasniti zašto je važno koristiti proizvode koji manje zagadjuju prirodu i kako svaka mala promena može doprineti većem cilju očuvanja životne sredine.

Naravno da smo mislili i o dizajnu za naše najmladje korisnike. Dlačice na Ecoserein četkicima za zube za decu se proizvode u plavoj i roze boji, a sama drška četkice ima oslikane različite životinjice, što dodatno privlači pažnju dece i motiviše ih da brinu o svom oralnom zdravlju.

Još jedna izuzetno bitna stavka jeste navika brige o okolišu koja se razvija korišćenjem Ecoserein ekoloških proizvoda kao što su dečije eko četkice za zube. Može pomoći deci da razvijaju naviku brige o prirodi od rane dobi, što može postati važna vrednost u njihovom odraslom životu.

Važno je napomenuti da Ecoserein četkice za zube od bambusa, iako su izuzetno izdržljive, treba redovno menjati kako bi se očuvalo oralno zdravlje. Preporučuje se zamena četkice svaka tri meseca ili kada dlačice postanu istrošene.

I za kraj – najvažnija prednost jeste što kupovinom Ecoserein četkica za zube za decu i bilo kog Ecoserein proizvoda doniraš 100 rsd koje ulažemo u akcije čišćenja i pošumljavanja koja mi lično organizujemo. 

100 rsd = 1kg otpada manje u prirodi 

Hvala što brineš o planeti Zemlji

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaVrat se na prodavnicu